Jogha lanceert de Limitless Collection

door anna FG

We zijn zo enorm trots op ons zusje Jogha. Deze week lanceert zij alweer haar vierde collectie: de Limitless Collection. Jogha heeft in november haar eerste verjaardag gevierd en is inmiddels uitgegroeid van een start up naar een grown up brand met 45.000 toegewijde Jogha Girls. Dit zie je terug in de meer volwassen uitstraling van de Limitless Collection. Net zoals voorgaande collecties bestaat deze lijn uit prints die je met elkaar kunt combineren. Dit keer zijn de prints echter iets subtieler en ligt de focus vooral op het natuurlijke kleurenpalet.

Limitless Collection

45.000 Jogha Girls

Jogha is ontstaan uit de behoefte van moderne vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl als het gaat om hun sportoutfit. Fit Girls die er goed uit willen zien en het maximale uit zichzelf willen halen; tijdens het sporten en daarna. Inmiddels zijn er 45.000 vrouwen die zich hebben aangesloten bij de movement en het merk uitdragen als toegewijde ambassadeurs: de Jogha Girls. Op Instagram delen jullie met trots jullie sportieve moods, looks, selfies en overwinningen in jullie favoriete Jogha outfit. Dat is zo geweldig om te zien! Mede door jullie feedback is de Limitless Collectie tot stand gekomen: een kleurrijke collectie met subtiele prints.

aangepast3

Once you become Fearless, life becomes Limitless

Elke collectie van Jogha is een statement op zich, en alle items kun je oneindig met elkaar combineren. De Limitless Collection steelt de show met vier nieuwe prints: Survivor, Epic, Royal en Free Spirit. De prints worden aangevuld met twee nieuwe effen kleuren: Khaki en Bordeaux. Jullie favo styles blijven, maar krijgen door de nieuwe prints en kleuren een totaal vernieuwde look. Speciaal voor de koude Nederlandse winters en ellenlange Nederlandse benen, zijn de tights van Jogha extra lang gemaakt. Net zoals bij de vorige collectie zijn de Muscle Tees geproduceerd met behulp van de DryDye technologie. Dit is een waterloze techniek die lucht gebruikt in plaats van water; per shirt wordt er maar liefst 25 liter water bespaard. Cool he?

Vanaf vandaag is de collectie verkrijgbaar op www.jogha.com. We zijn heel benieuwd: welke nieuwe print is jouw favoriet?