Musthave mealprep bakjes

Hotspots & Reviews door lotte

8.00 's ochtends, over een half uur word je ergens verwacht. Snel gooi je in één beweging al de door jou voorbereide mealprep-bakjes je tas in: geen tijd om Tetris te spelen nu. Al rammelend door het lekkers in je overvolle tas hobbel je de trap af en haast je je naar je afspraak. Een Fit Girl leidt immers een druk bestaan. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming trek je snel je tas open, een euforisch moment nadert: tijd voor je ochtend snack! Bij het openen van je rits komt de geur van je heerlijk gekruide kip je wel érg snel tegenmoet. Het zal toch niet zo zijn dat...

Een dolk in je hart: al je precies afgewogen gezonde maaltijden hebben zich vakkundig tussen je telefoon, laptop, portemonnee en make-up tasje genesteld. Je kunt niet bedenken wat je nou erger vindt: dat heel je it-bag + inhoud voortaan naar kip zal ruiken óf het aanzicht van al dat verspilde eten. Één ding is in ieder geval zeker, er bestaat geen slechter begin van de dag.

Is dit jullie Fit Girls ook wel eens overkomen en ben je benieuwd welke mealprep bakjes girlboss proof zijn? Lees dan zeker everder en ontdek welke mealprep bakjes jij in je kast MOET hebben.

The salad keeper

Een salade to-go klinkt als muziek in de oren, am I right? Niet wanneer je er bij het openen van je al lekkende bakje achter komt dat de eens zo knapperige ijsbergsla de strijd heeft verloren van de komkommer en andere natte ingrediënten. Het valt vies tegen wanneer ieder ingrediënt in jouw geweldig lekkere ceasar salade de smaak van kip heeft aangenomen. No more met dit geweldig betrouwbare bakje van Meneer Sistema.

 

Mealprep bakjes

Koop dit salade bakje hier!

Happy snacking

Zondag bakdag. Als fitte keukenprinses heb je de hele middag in de keuken gestaan zodat je gedurende de rest van de week je collega's jaloers (just admit it) kan maken met jouw heerlijk geurende én gezonde havermoutkoeken. Vol trots tover jij je het ogenschijnlijk betrouwbare bakje vol met havermoutkoeken uit je tas en stopt er enthousiast eentje in je mond. Een frons trekt over je gezicht: wat zijn ze TAAI! Je kauwt toch maar door om je havermout-hatende collega's hun ongelijk te bewijzen, maar dat kauwen is al een work-out op zich. Meneer Sistema zorgt er met dit kleine luchtdichte snackbakje voor dat jij nooit meer verkrampte kaken krijgt. Jouw écht wel geweldige havermout-koeken zijn weer veilig. Tijd om te trakteren! Of juist niet? ;)

Mealprep bakjes

Koop dit snackbakje hier!

Shake it baby

Wij Fit Girls hebben wel eens van die dagen dat we ineens ontzettend zin hebben in een vloeibare maaltijd. Een lekkere smoothie vol met verse groenten en fruit of een homemade maaltijdsoepje: something to look forward to! Maar durf jij je meeneembeker te vertrouwen met je leven, of zonder te overdrijven: met het leven van je telefoon of laptop? Toch maar geen soep of shake dan? No way! Met gevaar voor het leven van mijn eigen iPhone heb ik onderstaande soep en sap beker voor jullie getest. Het beste ding heeft een fijn handvat en mega flitsend kleurtje, zo raak je je nieuwe bff nooit kwijt. Je kunt hem met een veilig gevoel in je tas mikken, hij lekt namelijk niet!

Mealprep bakjes

Koop deze soep/shake beker hier!

Broodnodig

Inmiddels weten wij Fit Girls al lang dat koolhydraten niet de duivel zijn. Een goed gevulde sandwich is dan ook dé manier om je energie weer op pijl te brengen naar een fikse work-out. Het enige wat je nodig hebt zijn twee super bruine boterhammen en héél veel lekkernijen om er tussen te proppen. Meneer Sistema (want to marry him already?!) zorgt er met dit bakje  voor dat alle ingrediënten netjes op plekje blijven en niet hun eigen leventje gaan leiden op die paar vierkante centimeter die ze ter beschikking hebben. Organiseer een ritueel afscheid voor je rol aluminiumfolie en boterhammenzakjes, want je hebt ze niet meer nodig! Je draagt bij aan een beter milieu én je hebt tijdens de lunch een heerlijk verse sandwich.

Mealprep bakjes

Koop dit sandwich bakje hier!

Zeg maar dag tegen je Tupperware trust issues, deze mealprep bakjes kun je namelijk met een gerust hart ondersteboven in je it-bag gooien! Nog op zoek naar lekkere mealprep recepten? Lees dit artikel dan ook eens. Happy mealprepping!