Nationale Pannenkoekdag! 3x gezonde pannenkoeken

Ontbijt door nathalie

Iedere zondagochtend als ik geniet van mijn gezonde pannenkoekjes besef ik me weer hoe fijn het is om Fit Girl te zijn. Wie wil er nu niet ontbijten met gezonde pannenkoeken? Dit feestmaal heeft haar eigen feestdag wat mij betreft dubbel en dwars verdiend. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Het is Nationale Pannenkoekdag! Om dit te vieren deel ik vandaag de lekkerste, gezonde pannenkoek recepten met jou.

1. Gezonde boekweit pannenkoeken

Lisa van In Love With Health laat zien hoe makkelijk het is gezonde pannenkoeken te maken! Pannenkoeken op basis van boekweitmeel.

gezonde pannenkoeken

Ingrediënten

  • 40 gram boekweitmeel
  • 2 eiwitten
  • 100 ml water
  • 1 theelepel kaneel
  • een snufje zout
  • 50 gram zwarte bessen, blauwe bessen of frambozen

Bekijk hier het gezonde boekweit pannenkoeken recept.

2. Perfecte eiwitpannenkoeken

Het favoriete recept van Fit Girl Roos; perfecte eiwitpannenkoeken. Heerlijk als ontbijt, maar ook lekker voor onderweg.

gezonde pannenkoeken

Ingrediënten

Bekijk hier het perfecte eiwitpannenkoeken recept.

3. Zoete aardappel pannenkoeken

Fit Girl Liberty deelde deze pannenkoeken gemaakt van zoete aardappel. De zoete aardappel geeft een heerlijke zoete smaak aan je pannenkoekjes. Zeker het proberen waard!

gezonde pannenkoeken

Ingrediënten

Bekijk hier het zoete aardappel pannenkoeken recept.

Voordat ik ga genieten van mijn gezonde pannenkoeken moet er altijd even een mooie Instagram foto geplaatst worden @Nathalie2605. Daarna is het smullen! Vier jij vandaag ook Nationale Pannenkoekdag? Maak er een #pancakeparty van!