Eat all the food, guilt free!

Ontbijt door fitgirlcode

Zo’n 2,5 jaar geleden was ik zo klaar met mijn gezondheidsproblemen en de manier waarop we met de aarde omgaan.  Dus besloot ik de overstap te maken van een vegetarisch dieet naar het veganisme. De shift in mijn levensstijl sloeg aan! Ik werd gezonder, fitter en blijer. Ik at ongelimiteerd, zei mijn zwembandjes en mijn hevige buikpijnen vaarwel, genoot van alle nieuwe informatie die ik tot me nam en rende 2 marathons uit binnen een half jaar tijd op dadels en bananen. En dat terwijl ik als tiener en twintiger nog geen 500m aan één stuk kon rennen zonder (gevoelsmatig dan) dood neer te vallen. Vanaf dat moment wist ik dan ook dat gezond leven, recepten bedenken en awareness creëren mijn pad was. Ik begon de blog Happy Earth Kitchen, gaf mijn financiële zekerheid op en schreef een plan voor een onderneming met 100% plantaardige, onbewerkte voeding.

Nu is het zover. In het voorjaar van 2017 open ik de deuren van Happy Earth. Een Foodshop & Eatery met alleen maar plantaardige, onbewerkte producten voor iedereen die guilt free wil genieten en onbeperkt wil kunnen eten. Smoothie bowls, buddha bowls, glutenvrije sandwiches, rainbow shots en gezonde raw food treats. Maar ook food workshops, healthy brunches & foodie events.  Bekijk hier mijn videoboodschap en zie hoe je je kunt aansluiten bij de Happy Earth Tribe door alvast een voorschot te nemen op een aankoop.

En ik geef je alvast een super simpel, maar super cute recept voor een smoothie bowl, zodat je straks fris en fruitig het jaar kunt aftrappen.

smoothie bowl

Recept: Smoothie bowl

Ingrediënten:

Basis:

  • 250 gram bevroren kersen
  • 1,5 banaan
  • 2 geweekte dadels

Topping:

  • Dragonfruit (pitahaya)
  • 1 el cacaonibs
  • 1 el zaden naar keuze

Bereidingswijze:

  1. Snijd de dragonfruit over de lengte doormidden en scoop er met een meloenschep balletjes uit.
  2. Blend de bevroren kersen, banaan en dadels tot een gladde massa en doe in een kom.
  3. Garneer met de dragonfruit balletjes, cacaonibs en zaden.

Meer Happy Earth Kitchen recepten vind je op www.happyearthkitchen.com 

Foto’s: Yonca Özbilge – Happy Earth Kitchen ©

Vind je smoothie bowls te koud met dit weer? Probeer dan deze vegan hot chocolate! >