Stem op Fitgirlcode voor de Health & Fitness Blog Award 2017!

Fit & Training door michelle-den-elzen

Yay! Soms krijg je van die mailtjes in je inbox waar je hartstikke blij van wordt. Soms is dat een uitnodiging voor een heel erg tof persevenement of een voorstel voor een hele leuke samenwerking, maar deze keer was het iets anders. We zijn namelijk genomineerd voor de Health & Fitness Blog Award van 2017!

Hard work pays off! Al drie jaar voorzien we jullie van de allerleukste content die we kunnen verzinnen. De lekkerste recepten (voor zowel healthy als guilty pleasures), de leukste workouts en de beste tips & tricks voor een gezonde lifestyle. Elke dag weer zit Team Redactie klaar om het internet af te struinen naar de tofste nieuwtjes en zetten we onze eigen ervaringen en verhalen op (digitaal) papier voor jullie.

De grootste prijs voor dit alles is natuurlijk het ontstaan van onze eigen community. Allemaal eerlijke, toffe en leuke Fit Girls die ons volgen, met ons meedenken en met veel interesse onze artikelen lezen! Eigenlijk hebben we helemaal niet meer dan dat nodig. Maar... we vinden het natuurlijk stiekem toch ook wel heel erg leuk dat we nu een extra prijs kunnen winnen!

Health & Fitness Blog Award

Die nominatie voor de leukste Health & Fitness Blog van Nederland doet ons dan ook heel erg goed. Maar we hebben wel jullie hulp nodig! Om te kunnen winnen hebben we stemmen nodig. Jouw stem dus, onder andere. :) Wil jij ons helpen en ons naar de eerste plek brengen van deze awards? Het is hartstikke makkelijk: op deze site kun je jouw stem uitdelen. Klik op onze naam, stem op ons en that's it!

Als dank zenden we je eeuwig digitale liefde en zullen we je blijven voorzien van al die leuke artikelen op jouw feed iedere dag. Prima deal, toch? ;) Nee, for real, we zouden het echt heeeeel erg tof vinden als je op ons zou willen stemmen. Thank you so much! 

[maxbutton id="62" ]