Sylvie Meis lanceert sportcollectie

door aranka

We kennen Sylvie Meis allemaal als een prachtige sterke en sportieve vrouw. We hebben haar zien shinen in haar eigen swimwear en lingerie lijn van Hunkemöller en dachten allemaal: krijg je dat lijf er gratis bij? Vorige week lanceerde Sylvie samen met designer Zoë Price-Smith een prachtige sportcollectie in Hamburg. Wij waren erbij en mochten beiden powervrouwen wat vragen stellen.

De collectie
Zoë ontwerpt al jaren voor Hunkemöller lingerie en swimwear. Sportkleding is volgens haar toch heel anders, het is meer fashion. Sylvie vertelde: "Je gaat niet naar de supermarkt of even snel een boodschap doen in je bikini. De sportcollectie is zo ontworpen om ook na het sporten er fashionable uit te zien." De collectie werd spetterend gelanceerd met een mooie danschoreografie. De sportkleding heeft ook veel weg van een danskleding. Als presentatrice van dansprogramma "Let's Dance" heeft Sylvie natuurlijk veel affiniteit met dansen. Zoë en Sylvie haalden veel inspiratie uit de lichamen van dansers, sterk en vrouwelijk. Ik heb beiden dames afzonderlijk van elkaar geïnterviewd en ze gaven allebei aan een favoriet kledingstuk te hebben: het jasje. (zie paspop op de foto hierboven) Deze bestaat uit verschillende soorten materialen en als je dit draagt maak je echt een fashion statement.

Sylvie Meis Lanceert sportcollectie

Sporten als lifestyle
Een van mijn eerste vragen aan Sylvie was of ze nu extra hard getraind heeft voor deze fotoshoot. "Nee dat niet, ik werk al jaren voor Hunkemöller in sport en swimwear. Het is een lifestyle voor me geworden waar ik aan gewend ben geraakt." Ze geeft aan veel yoga, pilates en krachttraining te doen. Ook traint ze twee keer per week samen met een personal trainer. Dit omdat zo'n personal trainer je toch iets verder pusht dan je zelf doet. Haar sporttip is ook: wissel je workouts af, ik doe veel verschillende sporten omdat ik merk dat mijn lichaam elke keer een nieuwe uitdaging nodig heeft.

Sylvie's geheim: eet suikervrij Gezonde voeding speelt een grote rol in Sylvie haar leven. Zo plant Sylvie maaltijden altijd goed en zorgt ze ervoor dat er altijd gezonde dingetjes in huis zijn. Toen ik haar vroeg naar een voeding tip was ze erg stellig: "Suiker uit je dieet schrappen, ik doe dit ook uit gezondheidsoverwegingen, als ex-kankerpatiënt moet ik zo veel mogelijk suikervrij eten. Dit doet echt wat met je, bij mij heeft het veel van mijn vermoeidheidsklachten weggenomen, ik kan het iedereen aanraden! Je voelt je fitter en ziet er beter uit. Het heeft een dubbele werking." Haar guilty pleasure wilde ze gelukkig ook met ons delen: Melk Chocolade. Zie je, Sylvie is ook gewoon een mens.

  ✨Congrats @1misssmeis met je prachtige collectie! #hunkemoller #noexcuses #sylviemeis   Een foto die is geplaatst door Aranka van der Voorden (@aranka.world) op

Ik vond het absoluut een inspirerende tripje. Sylvie en Zoë hebben samen met Hunkemöller een prachtige collectie gemaakt voor ons Fit Girls! Wat vind jij van deze nieuwe collectie?