Test jouw kennis met de Jorellafit Fittest!

Fit & Training door fitgirlcode

Met alle feiten en fabels die tegenwoordig het Internet overvliegen, is het een hele puzzel om achter de waarheid te komen als het op voeding en sport aankomt. Is het bijvoorbeeld waar dat je meerdere maaltijden op een dag moet eten om je vetverbranding op gang te houden? Of is dit klinkklare onzin? En wat is dat toch met suiker: de één zegt dat je er dik van wordt, terwijl de ander beweert dat je lichaam het nodig heeft. Bij Jorellafit is gokken geen optie. Wij gaan liever op onderzoek uit om achter de echte waarheden te komen. En wat doen we dan met deze waarheden? Juist, die bundelen we in de Jorellafit Fittest waardoor ook jij je kennis kunt testen en voor eens en voor altijd de truth zal kennen ! Doe je met ons mee?

De Jorellafit Fittest

Bij Jorellafit vinden we het heel belangrijk (en leuk!) om kennis over te dragen aan iedereen die daar behoefte aan heeft. En dan bedoelen we geen kennis waarvan achteraf blijkt dat het helemaal niet waar is, maar échte waarheden die voortkomen uit wetenschappelijke artikelen. 'Kennismacht (lees: kennis is macht) & kennis delen is onze kracht', is dan ook een zin die perfect aansluit bij datgeen wat wij willen doen. Dus wil je weten hoeveel maaltijden je per dag het beste kan eten, of brood nou goed of slecht voor je is & of het noodzakelijk is om tijdens het eten te drinken? Dan kan je altijd eens een bezoekje brengen aan onze blog, waar onderwerpen als deze allemaal aan bod komen!

 

Oké, genoeg gepraat, het is tijd voor actie! Via de volgende link kom je op de pagina waar je deel kunt nemen aan de Jorellafit Fittest. Kost het zeeën van tijd? Nee, want ook wij weten dat iedere minuut tegenwoordig kostbaar is! De test bestaat uit tien vragen waar je maximaal tien minuten over kunt doen; geen tijd om te treuzelen dus, maar wel voldoende tijd voor de nadenkers onder ons. Na deze vragen ontvang je jouw score (tromgeroffel...), de antwoorden & nog een leuke verassing! Jorellafit heeft namelijk afgelopen week 10K volgers op Instagram behaald en dat moet natuurlijk gevierd worden met een leuke actie waar jullie allemaal wat aan hebben! Hiep hiep hooray! Maar eerst de test dus: heel veel succes & laat de fabels een poepie ruiken! :-)

We zijn benieuwd naar jullie score van de Jorellafit Fittest. En mocht je na het maken van de test vragen hebben of iets anders kwijt willen, dan kan dat in de reacties hieronder of door een mailtje te sturen naar estrella@jorellafit.com!