Wrap it up! Van wraps kun je toch geen genoeg krijgen. Daarom deel ik deze week weer een heerlijke vega wrap met jullie. Met enkele simpele ingrediënten heb je een gezonde lunch of een heerlijk tussendoortje. 

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

 1. Neem een wrap en smeer hier wat hummus over uit.
 2. Snijd de gegrilde groenten en reepjes/plakjes en leg deze op de wrap. Snijd de feta in blokjes en kruimel het over de gegrilde groenten heen.
 3. Top het geheel af met wat rucola en kiemen.

Tada! In drie stappen een super nice vega wrap. Een prima lunchgerecht als je niet veel tijd hebt, maar toch van een gezonde maaltijd wilt genieten.

Recommended Posts

6 Comments

 1. Heerlijk lijkt het me, nou wil ik dit morgen meenemen naar mijn werk… kan ik dit ook nu vast maken en dan morgen zo kant en klaar meenemen naar me werk?

  • Ha Lisa,

   Sorry voor de late reactie, maar dit kan gewoon hoor! De volgende dag zijn ze ook nog heerlijk 🙂
   Geniet ervan!

   X

 2. Ik kan helaas nergens volkorenwraps vinden 🙁

  • Nee ik ook niet, waar zijn deze te koop ?
   Ik zie alleen de meergranen wrap van AH.

   Groet.

   • Hi Esther & Maris, volkoren wraps kun je bij de Jumbo kopen! 🙂 Gewoon in het schap bij alle wraps/tortillas. Groetjes Shelley

 3. Hi, kleine tip ; ik doe altijd mijn wraps (vaak vanuit de vriezer) de avond ervoor even kort in een droge koekenpan, dan af laten koelen en dan besmeren/beleggen. En de koelkast in voor de volgende dag. Zo voorkom je dat de wrap nat en kleffig word 🙂 werkt echt ideaal altijd heerlijke lunches!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.