Workout voor je armen, borst en core

Fit & Training door fitgirlcode

Sterker worden met een workout voor je armen, borst en core hoeft niet te betekenen dat je aan de gewichten in de fitness moet. Je kan natuurlijk ook met een beer worstelen. Nee alle gekkigheid op een stokje, thuis kan je makkelijk sterker worden door je lichaamsgewicht te gebruiken. Er zijn best veel meiden die liever zonder allerlei apparaten en gebruiksvoorwerpen willen trainen. Het scheelt je al snel een tripje richting sportschool. Daar is niks mis mee. Met die sportschool, want ik train zelf ook graag in de gym. Maar ik train ook graag thuis met Model Workout online en ook thuis worden onze armen strakker en sterker!

Trouwens veel vrouwen zeggen tegen me dat ze super snel armspieren ontwikkelen. Dat is erg knap en mannen zijn dan ook erg jaloers op jullie buitenaardse vermogen... Oftewel nee, dat kan niet, want jullie hebben niet dezelfde genen als mannen (ja, vast een enkeling wel). Door je spiermassa te vergroten versnelt je stofwisseling en verbrandt je lichaam meer calorieën dus je wilt ook gewoon aan je spieren werken dames!

Maar kunnen jullie knapperds mij toch eens vertellen waarom zo veel meiden het verschrikkelijk vinden om hun armen te trainen? Ik wil het weten want als het aan de meiden in mijn bodyshape lessen ligt doen we een uur lang alleen maar buik en billen oefeningen!

Workout voor je armen 1

https://www.youtube.com/watch?v=MtRKmcLK2Ro

Workout voor je armen 2

https://www.youtube.com/watch?v=VQWNiTn18g0

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je minder dan een patatje. Klik HIER voor heerlijk veel online workouts!

xoxo

Paultje Column