Zo maak jij jouw workout nog veiliger

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Altijd veilig onderweg door het dragen van een armband. Het enige wat je hoeft te doen: een profiel aanmaken en de armband dragen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar is dat het ook? Dat hebben wij voor je getest. 

Hoe werkt het?

Om Save-Me te gebruiken maak je allereerst een gratis profiel aan. In dit profiel staan je naam, geslacht, een profielfoto en personen die gebeld moeten worden in geval van nood (bijvoorbeeld je ouders of vriend(in)). Hieruit volgt een kaart die je kunt bewaren in je portemonnee of tas. Superhandig, want zo kunnen omstanders in een noodsituatie meteen zien wie je bent en wie ze kunnen bereiken. Dit profiel kun je nog uitbreiden met allerlei extra gegevens die een beter beeld geven van wie je bent.

Naast het profiel kun je ook de armband aanschaffen, zo draag je je persoonsgegevens altijd bij de hand en hoeven omstanders niet eerst op zoek naar het kaartje.

De Fit Girl test

Maar we oordelen natuurlijk niet zonder het product eerst goed te testen. Ik maakte een profiel aan en testte de armband. Het aanmaken van het profiel ging super makkelijk, nog geen minuut later was ik dichterbij een veiliger leven. Vervolgens was het tijd om de armband te testen! Hij moet natuurlijk wel goed en lekker blijven zitten, ook tijdens het sporten.

Mijn oordeel? Na een week lang dragen ben ik erg tevreden over het resultaat. Je voelt nauwelijks dat je de armband om hebt en krijgt geen zweterig gevoel. Ook kon ik hem gewoon omhouden tijdens een flinke regenbui, superhandig! Het dragen van de armband is dus een kleine moeite, die zeker zorgt voor een veiliger gevoel.

Een mooi cadeau

Ik kan me bijna geen mooier cadeau voorstellen dan een veiliger leven. Geef de Save-Me armband aan je lieve oma die graag in haar eentje wandelt of aan die ene vriend die zo fanatiek hardloopt. Zo gaan ze altijd veilig op weg! Of misschien heb je zelf wel als goed voornemen om veiliger te gaan sporten, dan is de Save-Me armband een eerste stap in de goede richting.

En om het nog leuker te maken hebben we een gave kortingscode voor jullie geregeld! Zo werkt het:

  • Voer de code #fitgirlcode in bij je bestelling en ontvang een gratis charm bij aanschaf van je Save-Me armband.
  • Vermeld duidelijk welke charm je wilt ontvangen (bijv. Love of Run)
  • De kortingscode is geldig t/m 31 januari

Neem jij met het nieuwe jaar in zicht ook stappen naar een veiliger leven? En wat zijn jouw goede voornemens? Laat het ons weten in de comments! 

workout veiliger