Yay! Een nieuwe plantaardige spread voor jullie!

Food & Recipes door michelle-den-elzen

Hè, wat is het soms toch lastig om plantaardige vervangers te vinden voor dierlijke producten. Bij de gemiddelde supermarkt kun je nog wel terecht voor amandelmelk en sojayoghurt, maar meer dan dat wordt vaak al lastig. Daarom ging ons hart een beetje sneller kloppen toen we hoorden over de 100% plantaardig van Becel. Eindelijk een fijne spread om onze bammetjes mee te besmeren!

Het kan als vegan soms lastig zijn om brood te eten: veel traditioneel broodbeleg bevat dierlijke ingrediënten. Kaas, ham, zuivelspread, eiersalade, noem het maar op. En eerlijk is eerlijk, die geprakte avocado en hummus zijn we af en toe ook wel zat. Een nieuwe spread zou fijn zijn! Gelukkig kunnen we met de nieuwe Becel 100% plantaardig weer allerlei kanten uit. En hij is ook nog eens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Chill!

OMEGA 3 EN 6

Maar eh, waarom is dit nieuwe smeerproduct dan zo fijn? I’ll tell you! Doordat het geen dierlijke ingrediënten bevat is het lactosevrij en daarbij draagt een verschuiving naar plantaardige voeding bij aan een lagere uitstoot van broeikasgassen. Becel 100% plantaardig is gemaakt met een mix van zonnebloem-, lijnzaad- en koolzaadolie, die Omega 3 en 6 bevatten en goed is voor het hart. Omega 3 en 6 dragen op hun beurt weer bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. Dat is twee vliegen in één klap!

Hebben jullie hem al in huis? Hij smaakt ook nog eens heerlijk op je brood, cracker of rijstwafel. En hallo, een lekker smeerproduct voor op brood waar je pure hagelslag aan blijft plakken! Yes! Die chocoladesprinkels kunnen weer ingeslagen worden. ;)

Broodbeleg inspiratie nodig? Houd de site in de gaten, want we komen bij je terug met lekkere lunchtips wat je met deze plantaardige margarine kunt doen!

Nu al trek gekregen? Besmeer je rijstwafel eens met Becel en één van deze heerlijke toppings >