Zo wordt het enorm makkelijk om je eiwitten binnen te krijgen

Food & Recipes door julia-wolters

Hoe je dag er ook uitziet, met een druk en dynamisch leven, vraag je waarschijnlijk veel van je lichaam. Maar sta je er wel eens bij stil wat je lijf daarvoor nodig heeft? Je wilt alles uit je lijf halen, maar daar heeft het wel de juiste - natuurlijke - brandstof voor nodig en dat zijn eiwitten.

Eiwitten geven je behoorlijk wat energie. Daarnaast zijn het handige bouwstenen die meehelpen aan de ontwikkeling van nieuwe cellen. Met als resultaat: een gezonde, glowy look. Super sterk haar, stevige nagels en een gladde huid. Ook zorgen proteïnen voor een vol gevoel en een betere spieropbouw, waardoor je een stuk meer calorieën verbrandt.

Waar komen die proteïnes vandaan?

Maargoed, die eiwitten moeten ergens vandaan komen en komen uit je voeding. Peulvruchten, noten, zaden en groene groenten zijn rijke bronnen aan proteïne. Maar toch is het niet altijd makkelijk om genoeg binnen te krijgen. Daarom voorziet FITSHE je van 100% natuurlijke (vegan) proteinebars en shakes met de nieuwe STRONG & FIT lijn. Deze lijn is vakkundig ontwikkeld door vrouwelijke wetenschappers, die de voedingsbehoeften van een actieve vrouw begrijpen zodat alleen de meest heilzame ingrediënten gebruikt worden. Yay, women on top!

Niet alleen zijn FITSHE’s producten enorm goed voor je lichaam, maar ook een echte treat voor je smaakpapillen. Zo zijn er proteïnebars met klassieke smaken als donkere chocolade en rode bessen maar ook proteïnepoeders met kokossmaak komen voorbij. Eiwitten binnenkrijgen was nog nooit zo easy en tasty!

Over FITSHE

FITSHE maakt het haar missie om vrouwen de eetbare tools te bieden om de beste versie van zichzelf te kunnen worden. Of haar fitness ervaring nu al kilometerslang is of ze pas net haar eerste stappen in de wereld van het gezonde leven heeft gezet, FITSHE helpt graag mee. Dat doet het merk door premium voeding te produceren die natuurlijk én lekker is.

Benieuwd geworden naar de producten? Ontdek het smaakvolle assortiment hier.