Bananenbrood varianten

Nee, ik zou er absoluut geen probleem mee hebben om elke dag een stukje bananenbrood te eten. Want man oh man, wat is dat lekker en het vult ook nog eens goed! Ontken het maar niet, want volgens mij vinden jullie het ook hartstikke lekker. Daarom ben ik voor jullie het Fitgirlcode archief ingedoken en deel ik vandaag vijf van onze favoriete bananenbrood varianten!

Bananenbrood varianten

Veganistisch en glutenvrij bananenbrood met kokos

Natuurlijk kan je ook als je geen glutenallergie hebt prima glutenvrij eten. Daar is helemaal niks mis mee namelijk! Want dit heerlijke recept laat zien dat veganistische én glutenvrije recepten ook gewoon erg lekker zijn!

Bananenbrood van spelt en zaden

Alleen al van het zien van deze foto krijg ik zin in dit lekkere recept!

Appel-kaneel bananenbrood

Wat is er nou beter dan de smaak van appeltaart combineren met bananenbrood? Nee niks als je het mij vraagt en ik ben dan ook zeker fan van dit recept!

Bananenbrood varianten

Vegan bananenbrood met walnotencrust

Ben je gek op walnoten? Dan is dit bananenbrood zeker een aanrader, you will love it!

En, welk bananenbrood ga jij binnenkort maken? Of heb jij nog een veel lekkerder recept die jij met ons wilt delen? 

Recommended Posts

4 Comments

 1. Heerlijk?!
  Zelf maak ik altijd bananenbrood met appel, rozijnen en walnoten erdoor.
  Of met kokos, walnoten en cacao ( ook een aanrader)

  • Dank je wel voor je berichtje 🙂 Dat klinkt inderdaad ook erg goed. Die ga ik onthouden!

 2. Ik gebruik ook wel t traditionele bananenbrood
  Met (dadels voor wat zoetigheid maar verder)
  * rode biet – zwarte chocolade
  * spinazi – advocado
  * rode biet – noten
  * advocado – matcha groene the poeder
  *zwarte chocolade – bonen

  Zeer lekker

  • Oeh dat klinkt super creatief en erg lekker!
   Daar gaan we zeker ook een keer mee aan de slag. 😉

   Liefs!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.