Full body workout voor thuis

Workout door fitgirlcode

Vandaag gaan we knallen meiden, want we doen niet één korte Workout maar vijf achter elkaar! Doen we gewoon even. Het is een makkie met deze online trainingen. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je thuis genoeg plek hebt of een plekje vinden in de sportschool. Claim your space!

Op 1 Maart gaan we massaal van start met de Model Workout Twenties Challenge. Doe je met ons mee? Want, summer bodies are made in winter. Met de Twenties Challenge kun je binnen 12 weken in shape komen. Elke 4 weken worden de work-outs een stap zwaarder; perfect dus voor de fit babes onder ons die op zoek zijn naar een fysieke uitdaging. En jongens, het werkt echt! Nikki Steigenga, winnares van Hollands Next Top Model 2013 en Anne-Mar van 3 Onderzoekt zijn het levende bewijs.

Om je een indruk te geven van ons programma deel ik vandaag 5 workouts waar je je hele lichaam mee kunt trainen: de perfecte full body workout voor thuis!  We beginnen natuurlijk met de warming up en zoals altijd doen we bij Model Workout 20 herhalingen. Ik doe zelf altijd drie rondjes omdat ik dan het gevoel heb dat ik het meest uit de oefeningen haal. Dus knallen met onze drie workout babes Ashley, Martine en Nikki!

Warming-up

Appeltje, eitje toch die Warming Up? Mocht je nu je inhaler moeten pakken, trek dan nog even een extra sprintje. Alle beweging is mooi meegenomen! Zodra je ready steady bent ga je verder met onderstaande Total Body Workout!

Total Body Workout

Beetje werken aan je bovenlichaam kan natuurlijk ook geen kwaad!

Bovenlichaam

Hoppa! En dan nu de fijnste manier van trainen, liggend trainen! Alhoewel, ik vind het fijn, misschien jij dan weer niet when the burn sets in! ;)

Benen & Billen

We sluiten natuurlijk af met een klapper! Want je wilt natuurlijk wel het onderste uit de kan of je pot pindakaas halen!

Bonus

Als free member kun je gebruik maken van de basic workout video’s, maar als je mee wilt doen aan onze Twenties Challenge, toegang wilt tot het voedingsschema en de online personal training, heb je een PRO abonnement nodig. En dan nu het allerleukste: met een exclusieve kortingscode betaal je hiervoor de eerste drie maanden geen €9,- maar slechts €1,- per maand. Ik zeg doen! Meld je nu aan op www.mymodelworkout.com en gebruik onderstaande kortingscode.

Kortingscode: stylechallenge2016

Dus kom op; laten we met z’n alle tegelijk aan de Twenties Challenge beginnen en deze zomer eindelijk de fitste versie van onszelf worden! You can do this!!

xoxo

Paultje