Gezonde framboos havermoutmuffins

Snack door roos FG

Deze heerlijke, gezonde framboos havermout muffins zijn een hit! Ze zijn super gezond en zitten vol met goede en gezonde voedingsstoffen! Fit Girls Laura, Yola en Aranka hebben ze al getest tijdens een van onze shoots en binnen de kortste keren waren ze op, haha!

Ik hoop dat jullie ze ook lekker vinden! Je kunt ze 5 dagen lang in de koelkast bewaren, of invriezen en ‘s nachts laten ontdooien zodat je er van kunt genieten de volgende dag. Ik neem graag muffins mee als een tussendoortje, maar ze zijn ook leuk om mee te nemen naar feestjes!

Ingrediënten (voor ongeveer 12 muffins)

  • 8 eetlepels havermout
  • 1 schep vanille whey
  • 4 eetlepels geraspte kokos
  • 2 eetlepels steviapoeder
  • 0.5 eetlepel bakpoeder
  • 3 eieren
  • 3 eiwitten
  • glas melk (+- 300 cc)
  • 3 bananen
  • 150 gram bevroren frambozen
  • Topping (optioneel): meer frambozen, havermoutvlokken

Bereidingswijze

1. Verwarm je oven voor op 200 graden Celsius.

2. Mix alle ingrediënten 1-2 minuten.

3. Verdeel het in muffin bakvormpjes met extra frambozen en voeg havermoutvlokken toe, als je dat lekker vindt.

4. Plaats de muffins voor ongeveer 20 minuutjes in de oven.

Dat is alles! Het lijken misschien een heleboel ingrediënten, maar het recept is super makkelijk. Ik hoop dat jullie deze muffins gaan proberen! Volg me op Instagram (@fitgirlroos) voor meer recepten en fitspiration. Ga je de muffins maken, tag mij dan zeker op Instagram. Ik vind het superleuk om jullie heerlijke creaties te zien en te weten wat jullie ervan vinden!