gezonde snacks

Na de gezellige feestdagen kan het soms best moeilijk zijn om je gezonde gewoontes weer op te pakken en weer in je ritme te komen. De gehele maand december heb je geleefd onder het motto ‘het is toch feest’ en ‘ik sport het er in januari wel weer vanaf’. Maar dan blijkt het ineens toch een stuk moeilijker om niet meer te snoepen. Oeps! Gelukkig zijn wij daar met de perfecte redding. Snacks die enorm gezond zijn en toch smaken als de ultieme guilty pleasure. En eh, dat is nog niet alles. We hebben namelijk ook een te gekke winactie voor jullie met SoPure.  Lees maar snel verder!

Not so guilty pleasure

Inmiddels ben je vast erg benieuwd over welke snacks we het hebben! We hebben het over de 100% natuurlijke en biologische repen en chocolade van SoPure. We zijn altijd enthousiast over nieuwe producten uitproberen en moeten eerlijk zeggen: we zijn enorme fans! De repen zijn er in 8 verschillende smaken en passen perfect in een gezonde lifestyle. Ze bevatten, fruit, noten en zaden en geven je meteen een flinke energieboost. Wat fijn is om te weten is dat voedingsdeskundigen en sportartsen hebben meegewerkt aan de samenstelling van de fruitrepen, én het Voedingscentrum zegt dat een aantal van de repen verantwoorde, gezonde tussendoortjes zijn. Geen valse beloftes, maar gewoon een reep die echt goed voor je is! 🙂

gezonde snacks

Gezonde chocola

Elke Fit Girl houdt van chocola, right? En al helemaal als ie een stuk gezonder is dan de normale variant natuurlijk! De RAW chocolate van SoPure is bereid op lage temperaturen zodat de goede eigenschappen en de heerlijke intense smaak goed bewaard blijven. Net als de fijne repen, is ook de chocola er in veel verschillende smaken. Zo kun je kiezen voor een reep met cacao nibs, gojibessen, muntsmaak of sinaasappelsmaak. Daarnaast zijn er ook nog in chocolade omhulde hazelnoten, kaneelamandelen, rozijnen en cranberry’s. Het water loopt me in de mond bij de gedachte aan al dit lekkers!

Winactie

Omdat SoPure begrijpt dat iedereen 2017 graag zo fit en gezond mogelijk van start gaat, hebben ze een fantastische winactie bedacht. Ze geven namelijk 3 keer 3 maanden online personal coaching van FIT.nl weg! Daarnaast maak je ook nog eens kans op een van de heerlijke gezonde SoPure pakketten voor een 2017 vol gezonde snacks! En het allerleukste is, je hoeft er bijna niets voor te doen! Om kans te maken op een van deze prijzen ga je naar de Facebookpagina van SoPure en klik je op de knop “registreren” bovenaan de pagina. Zo simpel is het! Dus doe snel mee en wie weet ben jij over een paar maanden fitter dan ooit!

Disclaimer: dit artikel is geschreven in samenwerking met SoPure. Dit verandert echter niks aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! 🙂 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.