Glamour Health Challenge: toptrainers, Maybelline make-up, én Manuel

Fit & Training door fitgirlcode

OKE, OKE, IK BEN HEEL ENTHOUSIAST! Want, tromgeroffel, aanstaande zaterdag is het zover. Sport samen met duizenden andere Fit Girls de sterren van de hemel bij de Glamour Health Challenge 2016! En dat betekent onder andere workouts van Mary Helen Bowers (celeb-trainer van onder andere Miranda Kerr, Romee Strijd én Natalie Portman), sport-beauty metamorfoses van Maybelline, bootcampsessies van Fajah en menig fit-bloggend Nederland, Manuel Broekman die mooi loopt te wezen, én onze eigen Aranka waar je een gezellig babbeltje mee kunt maken. Oh ja, het is trouwens gratis. GRATIS!

 

Ben jij een Fit Girl pur sang? Dan is juni jouw time to shine. Glamour staat namelijk heel deze maand in het teken van de Health Challenge powered by Zalando! En die staat 11 juni (aankomende zaterdag dus!) alweer op de planning. Vorig jaar trapte Glamour af met het evenement, en dat was zachts gezegd een waan-zin-nig succes. Duizenden fitte chicks reisden af naar Amsterdam om te bikkelen met niemand minder dan sport-queen Kayla Itsines (die trouwens Jogha droeg, yas). Dit jaar gaan we nog een stapje groter, en wordt de Amsterdam RAI omgetoverd tot een waar sport-paradijs! En daar moét je bij zijn. Waarom? Hierom:

Fit walhalla

Mary Bower is de grondlegger van ‘Ballet Beautiful’, een workout waarbij balletmoves gecombineerd worden met bepaalde spier- en lenigheid kwekende oefeningen. En dat heeft menig celeb al ondervonden. Ik noem een Doutzen en Romee, maar ook internationale gezichten zoals Miranda Kerr en Natalie Portman. Bij de Health Challenge volg je de fameuze training, die naast Mary ook door een (nog niet onthuld) Victoria Secret model gegeven zal worden!!! Wauwza! Naast deze sessie sneuvel je ook nog eens tijden de bootcamp-classes die gegeven worden door niemand minder dan Fajah Lourens, maar ook door andere famous fit-bloggers (die jij als sport-chick dagelijks voorbij ziet vliegen op het web). Tof!

Glamour Health Challenge

Glamour Health Challenge

Bron: Urban Runners

Glamour Health Challenge: What else?

Naast deze zweet-overdosis heb je natuurlijk behoefte aan wat minder heftige activiteiten. Daar heeft Glamour aan gedacht! Wat dacht je van een dansmodeshow waarin de nieuwste sportlooks van Zalando geshowd worden (die je uiteraard ook gelijk op de kop kunt tikken in de Zalanda Experience)? Of een beauty-metamorfose van de dames en heren van Maybelline? Of de Glamour health-market, waar je Fit Girl-proof snacks, sport gadgets, en much more kunt scoren? Of Manuel, die de hele dag als eye-candy functioneert?! Ja, ik ben ook een tikkie overweldigd. Aranka is trouwens de hele dag aanwezig om al dit fijns vast te leggen als Zalando VIP reporter, en die is ook niet vies van een gezellig praatje!

Als je nu nog niet overtuigd bent ligt het duidelijk aan jezelf… Want deze keimooie dag ligt dus GRATIS EN VOOR NIETS binnen jouw handbereik! Het enige dat je nodig hebt is de juli editie van Glamour, het gratis e-ticket, en een sportkloffie (inclusief handdoek en matje). Dus. Aanstaande zaterdag, 10:30-18:00, Amsterdam RAI, Glamour Health Challenge 2016. Be there or be square! Let op, voor de kaarten geldt OP=OP.