Glamour Health Challenge: Aranka was here!

Fit & Training door aranka

11 Juni was le moment suprême! De Glamour Health Challenge 2016. Samen met duizenden fellow Fit Girls reisde ik af naar de Amsterdam Rai, om vervolgens ondergedompeld te worden in toffe bootcamps, fashion experiences, hordes aan bekende bloggers, en bovenal, een waanzinnig gezellige sfeer! Samen met Carolina van Foodie-ness, Esmee van Work That Es en onze eigen camerababe Christel heb ik de hele dag rondgehuppeld als Zalando VIP Reporter (met als resultaat een wel héle toffe video). But first, wat hebben we allemaal beleefd?

Nou, dat was dus nogal wat! Glamour en Zalando hebben het alles behalve bescheiden aangepakt. De RAI was piekfijn opgedirkt met chille loungeplekken, stands van onder andere Body & Fit, Fitshe, en Foodora, een waar Zalando sportswear shop-walhalla (waar ik niet weg te slaan was), en nog veel meer fijns! Ook waren er waanzinnige dance acts van Juvat Dance Academy (ja, die ene hottie van SYTYCD), en kon je heel de dag zonder schaamte het prettige gelaat van Manuel Broekman aangapen.

Glamour Health Challenge

Glamour Health Challenge

Bron: Glamour

Mijn favoriete onderdelen? De ballenbak (ja,heus) en de Zalando 360 experience. Het is minstens twintig jaar geleden dat ik mezelf met een bommetje in zo’n fijne bak mocht lanceren, dus deze kans kon ik echt niet laten liggen. Ook wel weer grappig om honderden volwassen vrouwen te zien ravotten in een kinder-attractie… Forever young, zeggen we maar! De Zalando 360 experience stond ook niet voor niks hoog op mijn favorieten-lijstje! Na 100 pogingen zijn Esmee en ik gedoopt tot ware jump-shot experts. Maar zeg nou zelf, het resultaat mag er wezen toch?

In de video zie je natuurlijk ook genoeg sportende dames! Bekende Fit bloggers zoals mijn Zalando VIP Reporter collega Caroline van Foodie-ness gaven diverse killer workouts, en ook opper-fitqueen Fajah Lourens heeft menig chick keihard aan het werk gezet! De kers op de taart was zonder twijfel de sierlijke ballet-workout van Mary Helen Bowers. In het begin was het toch wel even giebelen geblazen, omdat ’t wel even heel wat anders is dan je gemiddelde krachttraining. Maar na de eerste minuten deed de complete zaal super gefocust mee!

Sommigen van jullie heb ik daar ontmoet, maar voor wie er niet was: zet de Glamour Health Challenge 2017 in ieder geval alvast in je planning!  Hope to see you there!