❤ We present: de Happy Healthy Guide! ❤

Fit & Training door michelle-den-elzen

Yessss, eindelijk is het zover! Na lang en hard werken lanceren we vandaag officieel de Happy Healthy Guide. Deze gids staat helemaal in het teken van ‘u vraagt, wij draaien’. We hebben afgelopen maanden goed naar de feedback van jullie, de Fitgirlcode community, geluisterd en daar zijn we keihard mee aan de slag gegaan. We zijn misschien niet helemaal objectief in onze mening, maar wat ons betreft mag het resultaat er zeker wezen!

Als je een van onze vorige guides al eens hebt geprobeerd, ken je onze gedachtegang wel. We willen dat iedereen gezond en lekker eet, zichzelf niet gaat uithongeren om af te kunnen vallen, en niet uren moet zoeken naar ingrediënten waar hij/zij tot voor kort nog nooit van heeft gehoord. Ook met de Happy Healthy Guide hebben we weer volgens deze visie gewerkt. Geen poespas, maar gewoon lekker eten en de fitste versie van jezelf worden.

Benieuwd naar de reviews en succesverhalen van de Fitgirlcode Guides? Mandy deelde haar verhaal laatst met ons (en wat zijn we hier trots op!) >  

Part 1 and 2

De Happy Healthy Guide bestaat uit twee delen van zes weken. In het eerste gedeelte is er een licht calorietekort in de eetschema’s. Niet omdat we vinden dat jullie moeten afvallen (je bent prima zoals je bent!), maar omdat veel vrouwen aangaven dat ze toch die (laatste) hardnekkige kilo’s kwijt willen. En dus hebben we eetschema’s gemaakt waarbij je dit op een zo gezond mogelijke manier kunt doen.

[maxbutton id="15"]

Deel II draait helemaal om het behouden van je gewicht. Na een periode van een calorietekort kan het soms moeilijk en beangstigend zijn om je calorie-inname weer te verhogen tot een getal waarbij je jouw huidige gewicht behoudt. No worries, met de Happy Healthy Guide hebben we alles uitgerekend en een gebalanceerd schema van zes weken opgesteld waarmee je leert hoe je op gewicht blijft.

Karlijn testte de Fitgirlcode Guide en gaf haar mening hoe de acht weken haar bevielen (en met wát een progressie ook weer!) >

De dubbeldikke guide staat bomvol lekkere recepten, want je wilt natuurlijk niet de hele tijd hetzelfde eten. We hebben dus gezorgd voor een grote variatie in gerechten. Ook hebben we handige boodschappenlijstjes opgesteld per week en krijg je handige voedingsschema’s waarbij alle calorieën en macro’s al helemaal voor je zijn uitgerekend. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het boodschappen doen, koken en vooral heel erg genieten!

Wil jij de Happy Healthy Guide hebben? Surf dan nu direct naar onze webshop en bestel hem! De guide is momenteel alleen beschikbaar als ebook en kost je slechts €29,95.

[maxbutton id="15"]