Healthy powerontbijt + workout door Jorellafit!

Workout door fitgirlcode

Een zondagochtend vol free goodies, gezelligheid, sporten en eten: sounds good right? Toen ik een paar weken terug de vraag kreeg of ik onderdeel uit wilde maken van het tweede evenement wat we met Fitgirlcode doen in Bibliotheek Rotterdam, was mijn keuze snel gemaakt. Ik ben altijd wel in voor een lekkere workout op de zondagochtend, maar wanneer deze gevolgd wordt door een healthy powerontbijt en een hoop gezelligheid, zeg ik al helemaal geen nee! 

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, heb ik een eigen onderneming welke ik samen met mijn broer Jordy run: Jorellafit. Onze gedeelde passie voor voeding en fitness is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen, inspireren en motiveren met een gebalanceerde levensstijl. We coachen inmiddels mensen door heel Nederland en vinden het super tof om te zien hoe wij mensen kunnen helpen met het behalen van hun doelen! Maar goed, genoeg over Jorellafit, back to business..

LET'S BURN THAT BOOTY

Op zondag 2 oktober zullen wij van Jorellafit een billenbrandende workout geven die zelfs ook je buikspieren zal laten branden. De term bootybuilding is tegenwoordig niet meer weg te denken, en juist daarom willen wij daar aandacht aan besteden. Want welke oefeningen zijn nou echt noodzakelijk om die ronde bil te krijgen? Dat is door alle informatie die tegenwoordig beschikbaar is op internet soms best lastig te bepalen. Daarom behandelen wij dan dé oefeningen die echt noodzakelijk zijn voor dat Beyoncé achterwerk! En dat doen we nergens minder dan op het dakterras van Bistrobar Binnenrotte in de Centrale Bibliotheek, een unieke locatie met waanzinnig uitzicht op de fameuze Markthal en de Laurenskerk. Tof!  (Bij slecht weer verplaatsen we de workout natuurlijk naar binnen.)

_dsc4214

VOLDAAN AAN DE ONTBIJTTAFEL

Na de workout schuiven we met brandende booties en een voldaan gevoel aan tafel en genieten we van een heerlijk healthy powerontbijt, yummm! Tijdens dit ontbijt is er naast het eten natuurlijk ook genoeg tijd voor al jouw vragen wat betreft voeding, sporten en een gebalanceerde levensstijl. En dat is nog niet alles, want aan het einde van de ochtend ga je niet alleen met brandende billen, een voldaan gevoel, en een gevulde buik naar huis, je krijgt namelijk ook nog een vette, goedgevulde goodiebag!

HOE, WAT, WAAR

Datum: zondag 2 oktober
Tijd: 10:00-12:00
Waar: in de Bistrobar Binnenrotte in Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110, meteen naast station Blaak)
Prijs: €12,50 (tickets haal je hier)

Wij kunnen niet wachten tot deze gezellige, sportieve en voedzame zondagochtend! Haal hier snel je ticket, want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot zondag 2 oktober!