Hét beautyproduct van 2022: Tootsee clear aligners

Body & Health door fitgirlcode

Snel en betaalbaar naar een stralende lach met Tootsee.

Clear aligners, bijna iedereen kent wel iemand die ze gebruikt. We durven zelfs te beweren dat dit één van de meest besproken producten van 2022 wordt en het is gemakkelijk te zien waarom. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet een stralende glimlach? Het liefst hassle-free en fijn geprijsd. Dat is waar Tootsee om de hoek komt kijken. Zij bieden je een onzichtbare beugel - ook wel clear aligners genoemd - waarmee ze jou binnen een paar maanden tijd van rechte én witte tanden voorzien. Dit zonder hoge kosten, mét veel persoonlijke aandacht, een touch of luxury én zonder ook maar een voet buiten de deur te zetten!

Smile improvement met Tootsee

Tootsee is een nieuw Nederlands merk dat geavanceerde technologie combineert met design en gemak, in één zeer stijlvol product. Eind oktober 2021 zijn ze van start gegaan met de ambitie om de Nederlandse markt te veroveren op het gebied van smile improvement.

"Onze missie is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, ze te laten realiseren hoe belangrijk het hebben van een gezonde en mooie glimlach is. Denk aan een flinke zelfvertrouwen boost zodat je lekkerder in je vel komt te zitten, wat weer bijdraagt aan meer geluk en succes. Wij geloven in authentieke schoonheid door een persoonlijke aanpak, niet in een 'one size fits all-gebit' en -behandeling. Self(ie) improvement met schitterend, uniek resultaat.", aldus Sophie van Dijk, een van de oprichtsters van Tootsee.

Geld- én tijdbesparende onlineservice

Wat maakt deze aligners nou zo speciaal? Simpel gezegd: Tootsee maakt het je enorm gemakkelijk. Je kunt nu de glimlach krijgen waar je van droomt zonder dat je ergens naartoe hoeft, én dat voor voor minder dan de helft van de kosten van een metalen beugel. Je werkt aan een rechte en witte glimlach vanuit het comfort van je eigen huis. Door de 100% online service blijft het een behandeling die altijd in je agenda past.

Tootsee biedt jou de professionele tandartsbegeleiding die je verdient, in combinatie met de voordelen van een onlineservice. Harro Jensma, tandheelkundig specialist en mede-oprichter van Tootsee: "Voor snel, mooi en veilig resultaat is professionele tandarts begeleiding essentieel. Daarom checken onze ervaren tandartsen en orthodontisten elk behandelplan en begeleiden ze het gehele proces - naast de 24/7 beschikbaarheid van je persoonlijke en medisch geschoolde Smile Manager. Samen werk je toe naar de beste versie van jouw gebit. Het gewenste resultaat bereik je al gemiddeld tussen de 4 en 6 maanden."

Hoe werkt het?

Je smile improvement journey begint met een intake: bestel de Tootsee Home Impression kit of kom langs voor een gratis scan. Hiermee maak je zelf eenvoudig afdrukken van je gebit, die je vervolgens kosteloos kunt opsturen. Aan de hand van de afdrukken en de ingevulde vragenlijst ontvang je een vrijblijvend persoonlijk behandelplan en een 3D voor-en-na-animatie. Vervolgens is het aan jou om de op maat gemaakte Tootsee Clear Aligners te bestellen, en deze 22 uur per dag te dragen. Je geniet vanaf dag één al van een subtiel mooier gebit!

Gun jezelf een stralende lach

Mocht je ooit getwijfeld hebben over het nemen van een beugel, omdat het bijvoorbeeld te zichtbaar was, te duur of te veel tijd in beslag zou nemen; Tootsee Clear Aligners nemen al deze twijfels weg. In een paar maanden tijd kan jij namelijk al voorzien zijn van een recht en wit gebit. Iets waar je je leven lang profijt van hebt.

Heb jij niet gewonnen met onze Instagram winactie? Niet getreurd! Voor Fitgirlcode lezers heeft Tootsee een speciale code waarmee jij €75,- korting krijgt op je set Clear Aligners! Gebruik de code FGCSMILE75 en sta elke dag op met een stralende lach. De code is geldig tot 1 oktober 2022.