Super lekkere fluffy havermout a la Roos

Food & Recipes door roos FG

Havermout is niet meer weg te denken uit de ontbijtkast van elke Fit Girl. Op Instagram komen dagelijks de mooiste oatmeal creaties voorbij. Heerlijk! Ik vond het dus de hoogste tijd om mijn eigen havermoutrecept te delen: super lekkere fluffy havermout a la Roos! 

Ingredienten

Bereidingswijze

  • Meng de havermout met het eiwitpoeder met een garde in je pan.
  • Voeg de melk toe, kluts goed met je garde en laat de havermout op laag vuur 5 minuten pruttelen. Klop het steeds op met een garde en laat het langzaam koken. Geen hoog vuur!
  • Voeg evt fruit of andere lekkere toppings toe zoals noten of gojibessen.

That's it! Het opkloppen en langzaam koken, zorgt voor een heerlijk smeuïge en luchtige pap. Ga jij de #fluffyhavermout maken? Gebruik de hashtag! Op Instagram vindt je al genoeg inspiratie van andere meiden, die je voorgingen :) Meer ontbijt inspo? Volg me op @fitgirlroos!

Ben je op zoek naar nog meer food inspiratie? We hebben namelijk heerlijke en gezonde recepten gemaakt voor onze food guides. En het mooie is: we hebben ook al rekening gehouden met de benodigde macro's. En dat 8 en 12 weken lang! We hebben een speciale Fitgirlcode guides pagina gemaakt waar je alles vindt om jouw Fit Journey vandaag nog te starten! Voedingsschema's, full body workouts, berekende macro's en nog veel meer! Neem nu een kijkje!

[maxbutton id="58"]