Zo is jouw ontbijt klaar in 1 minuut

Food & Recipes door aranka

Als ik ergens een ster in ben, is het wel in het skippen van mijn ontbijt. Terwijl half Nederland rustig ontwaakt, een pot koffie oplurkt, bammetjes met appelstroop of hagelslag in elkaar flanst, én vervolgens een half uur de krant doorspit, begeef ik het bijna onder the early-morning stress.  Want lieve dames, ik ben verre van een ochtendmens. Tijd voor een half 8-maaltje? Eens in de maand, misschien. Lucky for me heeft Weight Care supersnelle, lekkere én gezonde havershakes en -maaltijden in het leven geroepen, waardoor zelfs ik aan m’n trekken kom. Breakfast, welcome back baby!

weight care

Nu moet ik toegeven, bij havermout denk ik al snel aan een saai bakje derrie. Grappig genoeg hoeft dat dus helemaal niet zo te zijn! De havershakes van Weight Care zijn verkrijgbaar in de smaken appel-kaneel, aardbei-banaan, en vanille! Klinkt niet verkeerd, toch? Nu hoor ik je denken, ja, mag er wel een plezant smaakje aan zitten, gezond is het dan natuurlijk totáál niet. Aber ja! De rakkers zitten bomvol natuurlijke vezels en eiwitten, en bevatten ook nog eens agar agar (jeweetwel, dat goedje uit rood zeewier), waardoor jij stukken minder honger zal hebben. Wat voor mij zo super handig is aan het product is dat je 4 lepels met 200 ml magere melk (of sojamelk) mixt, en tádá, daar staat je vullende maal. En daar heeft zelfs een ever-busy-queen zoals ik tijd voor!

weight care

Mocht je nu ab-so-luut niet met een shake willen ontbijten, dan kan je ook voor de havermout maaltijd gaan. En hier kan je werkelijk alles in mikken! Zelf voeg ik vaak een appel en een snufje kaneel toe, maar voor de écht fitte chicks is het au naturel ook prima te eten! Hoe gaat ’t in zijn werk? Je mixt je vooraf afgemeten zakje met 150 ml water, en voilá, een heerlijk ontbijtje pur sang! Goed om te weten, trouwens: zowel de shakes als de maaltijd bevatten 30 procent minder suiker! En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen…

Dus. Ben jij net zo’n stresskip als ik, en past een uitgebreid ontbijt nu eenmaal niet in je plaatje? Give this a shot! Zo kom je toch aan je trekken qua voeding, terwijl je wel verantwoord én efficient eet. Chill!

P.S. Ben je ook benieuwd naar deze lekkere en gezonde havershakes? Meld je dan nu aan voor het Weight Care testpanel en test de shakes extra voordelig! En anders kun je de shakes ook halen bij Kruidvat of Etos.