Meet het Fitgirlcode team: Resy

Fit & Training door resy-van-rooijen

Hi Fit Girls! Je zal de afgelopen weken vast al wel een artikel van mij hebben gelezen: ik ben Resy en sinds februari een van de bloggers op Fitgirlcode. De komende drie maanden ben ik bezig met het schrijven van artikelen, maar doe ik ook een interactieonderzoek. 

Schrijvend sportmeisje

Mijn ouders hebben mij altijd geleerd dat sporten belangrijk is en sinds ik naar peutergym mocht, heb ik altijd gesport. Op een gegeven moment was het zelfs zo dat ik zes dagen per week te vinden was op verschillende sportvelden en -zalen. Turnen, hockey en tennis vormden de basis, maar op een gegeven moment was het tijd om dingen te schrappen. Ik besloot om met tennis door te gaan en sinds twee jaar ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Nog steeds vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen. Zo stond ik twee jaar geleden voor het eerst op een surfboard in de Portugese zee en ging ik een jaar geleden voor het eerst op een snowboard de piste af.

Naast het sporten ben ik van jongs af aan al bezig met schrijven. Ik schreef schriftjes vol met mijn eigen belevenissen (welke natuurlijk altijd net wat spannender werden gemaakt), maar vooral ook fantasieverhalen. Je snapt het vast wel, een stage bij Fitgirlcode is voor mij de perfecte stage. Hier kan ik sport en schrijven perfect met elkaar combineren. Dat ik baal dat mijn stage maar drie maanden duurt? Echt wel!

meet the team resy

En verder?

Wat ik naast sporten en schrijven doe? Ik ben altijd op zoek naar leuke bestemmingen voor een volgende reis, zo staat momenteel IJsland bovenaan het lijstje, maar ook koken en eigenlijk alles wat ik gezellig met vriendinnen of mijn vriend kan doen. Wanneer ik naar een nieuwe plek ga, dan gaat vrijwel altijd mijn fotocamera mee.

Waar ik niet tegen kan, is wanneer ik iets niet begrijp. Zo zal je van mij artikelen kunnen vinden die ingaan op een onderwerp, zoals macro's berekenen en wat spierpijn is, maar ook het delen van inspiratie en motivatie is iets waar ik absoluut geen nee tegen zeg.

Wil je meer van mij zien? Volg me dan gerust op Instagram op @resyvanrooijen voor een kijkje in mijn leven!

 

[embed]https://www.instagram.com/p/BHPwss7DQ_r/?taken-by=resyyy_r[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/4AJsBrGtDV/?taken-by=resyyy_r[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/BQSKsl4jAB5/?taken-by=resyyy_r[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/BHMcSzSDfqD/?taken-by=resyyy_r[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/BBUZDqgmtIB/?taken-by=resyyy_r[/embed]