Recept: Koolraap Tagliatelle
Nu we het einde van het jaar naderen, ben je misschien al wat gezonde recepten aan het verzamelen voor in het nieuwe jaar. In deze blog vind je het recept voor een heerlijke koolraap tagliatelle. Koolraap wat?! Je leest het goed! Pasta gemaakt van groenten. Win-win situatie. Gezond, én mega lekker!
Ingrediënten:
- 200 gram koolraap tagliatelle
- 100 gram warm gerookte zalm
- 125 gram kastanjechampignons
- 40 gram roomkaas light
- 10 gram Parmezaanse kaas
- 5 gram pijnboompitten
- Snufje knoflookpoeder
Bereidingswijze koolraap tagliatelle
Bak allereerst de kastanjechampignons gaar. Voeg vervolgens de koolraap tagliatelle toe met de knoflookpoeder en roomkaas light. Meng het geheel door elkaar en bak totdat de koolraap wat zachter is geworden (middelhoog vuur – paar minuutjes). Doe op het laatste moment even kort de warm gerookte zalm in de pan, enkel even om op te warmen. Schep de inhoud van de pan over op een bord en voeg als laatste de Parmezaanse kaas en pijnboompitjes toe.
Meer van deze heerlijke recepten ontdekken? Volg @fitgirlcode & @balans_in_de_keuken en laat je inspireren op het gebied van ontbijt, lunch, diner en snacks! Of neem eens een kijkje op onze FOOD-pagina waar je heerlijke recepten kunt vinden